Nástěnka - Sraz

Diskuse k fungování služby Spolužáci.
sva...@...

Nástěnka - Sraz

odesláno v 15 dub 2012 20:17

ID39369
Vytvořím sraz, s tím, že ještě neznám některé podrobnosti. Sraz se mi uloží, zobrazí, prostě vše funguje jak má. Jakmile se dozvím nějakou novinku a chci ji vložit do srazu, tak na něj najedu - dám Edidovat. V tu chvíli mi zmizí název srazu, místo, čas a další. Takže ztracené údaje doplním a uložím. Ale systém mi vygeneruje další sraz a to nechci. Můžete mi prosím poradit v čem dělám chybu - jak to mám udělat tak, abych pouze editoval část údajů, ale ostatní aby zůstalo ? Děkuji Vám za radu.

bud...@...

Re: Nástěnka - Sraz

odesláno v 15 dub 2012 21:09

sva...@... píše:ID39369
Vytvořím sraz, s tím, že ještě neznám některé podrobnosti. Sraz se mi uloží, zobrazí, prostě vše funguje jak má. Jakmile se dozvím nějakou novinku a chci ji vložit do srazu, tak na něj najedu - dám Edidovat. V tu chvíli mi zmizí název srazu, místo, čas a další. Takže ztracené údaje doplním a uložím. Ale systém mi vygeneruje další sraz a to nechci. Můžete mi prosím poradit v čem dělám chybu - jak to mám udělat tak, abych pouze editoval část údajů, ale ostatní aby zůstalo ? Děkuji Vám za radu.

Když se na probíhající anketu podíváte v Editaci třídy, tak zjistíte, že tam není dána dodatečná možnost editace, jako je tomu např. u Oznámení. Je to ale naprosto logické, protože lidé hlasují u toho, co tam bylo zadáno. Dodatečné změny v probíhající anketě jsou proto nežádooucí.

sva...@...

odesláno v 15 dub 2012 21:56

Momentík. Teď se Vám to trošku promíchalo dohromady. Úmyslně kladu vždy raději otázky odděleně, aby z toho nebyl "gulášek". Tak jestli byste byl od té dobroty a odpověděl mi jen na jednu otázku. Ptal jsem se na Sraz, ne na anketu.

bud...@...

odesláno v 16 dub 2012 13:00

> sva...@...
Dodatečná úprava údajů ohledně srazu se dělá následovně:
Editovat třídu > Nástěnka > Srazy > Editovat (úplně vpravo dole) > doplnit či změnit potřebné > Uložit sraz.

iva...@...

odesláno v 16 dub 2012 16:02

Dobrý den, zajímalo by mě jakým způsobem jako hl.správce třídy upravím účast na srazu. Potřebuji smazat omylem udělaný klik na možnou účast.Děkuji za odpověď.

tre...@...

odesláno v 16 dub 2012 16:16

iva...@... píše:Dobrý den, zajímalo by mě jakým způsobem jako hl.správce třídy upravím účast na srazu. Potřebuji smazat omylem udělaný klik na možnou účast.Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Jestli se jedná o Vaši účast, klikněte na nový stav, změna se provede. Nikomu jinému nemůžete účast změnit.

sva...@...

odesláno v 16 dub 2012 19:47

No nevím, zda jsem to přesně tak udělal, jak píšete. Ale doufám, že ano - teď už nevím. Ale vytvořil se mi jiný, nový sraz. Tak jsem ten "nový" smazal. Dneska jsem prováděl editaci a všechno probíhalo OK, tak jak píšete bez vytvoření dalšího srazu. Tak opravdu nevím, čím to bylo. Je ale fakt, že jsem takto vytvářel a editoval sraz poprvé, takže to klidně mohla být moje chyba. Ono když jsem se potom nad tím trošku zamyslel, tak vlastně "Sraz" je specielní druh ankety, n'est pas ?

iva...@...

odesláno v 16 dub 2012 22:01

Dobrý den. Jestli se jedná o Vaši účast, klikněte na nový stav, změna se provede. Nikomu jinému nemůžete účast změnit.

Super. Povedlo se:-))Díky za odpověď a ještě tedy jeden dotaz: ani jako hlavní správce nemohu přidat účast někomu kdo třeba vůbec nechodí na net?

adm...@...

odesláno v 17 dub 2012 03:15

iva...@... píše:[quoteSuper. Povedlo se:-))Díky za odpověď a ještě tedy jeden dotaz: ani jako hlavní správce nemohu přidat účast někomu kdo třeba vůbec nechodí na net?

dobré ráno, ani hlavní správce nemá možnost přidávat účast za jiné

Zpět na Spolužáci