Nastaveni uctu Seznam emailu na Ipad

Neobvyklé situace při přihlášení.
cha...@...

Nastaveni uctu Seznam emailu na Ipad

odesláno v 07 zář 2011 00:02

Prosim o pomoc jak si nastavit ucet u Ipad. Kdyz zacnu, tak se me to zepta na Jmeno, adresu a popis ale pak to chce Server prichozi posty: Hostitel... Uzivatel.... Heslo.....
A pak jeste Server odchozi posty: Hostitel.... Uzivatel.... heslo....
Nevim co tam mam vyplnit.
Dekuji za pomoc. Hana

-s-...@...

Re: Nastaveni uctu Seznam emailu na Ipad

odesláno v 07 zář 2011 08:20

cha...@... píše:Prosim o pomoc jak si nastavit ucet u Ipad. Kdyz zacnu, tak se me to zepta na Jmeno, adresu a popis ale pak to chce Server prichozi posty: Hostitel... Uzivatel.... Heslo.....
A pak jeste Server odchozi posty: Hostitel.... Uzivatel.... heslo....
Nevim co tam mam vyplnit.
Dekuji za pomoc. Hana

Dobrý den,
můžete se podívat na tuto nápovědu
Kód: Vybrat vše
http://napoveda.seznam.cz/cz/smobil/email-1/zobrazeni-a-prihlaseni-do-m-email.cz/
, nejdříve je však potřeba se podívat na nastavení jednotlivých mobilních operátorů
Kód: Vybrat vše
http://napoveda.seznam.cz/cz/nastaveni-telefonu-pro-mobilni-internet.html
. Nevím sám ale, zda to pro Ipad takto přesně také funguje.

dom...@...

odesláno v 12 zář 2011 21:56

Příchozí pošta:

hostitel: pop3.seznam.cz
uživatel: charitkahana
heslo je to samý, jaký používáš pro přihlášení na webu
pokud je tam možnost zapnout zabezpečení SSL, tak ho zapni

Odchozí pošta:

buď hostitel: smtp.seznam.cz
uživatel a heslo jako u příchozí pošty
opět pokud je možnost zapnout zabezpečení SSL tak zapnout

nebo (pokud s předchozím nastavením nepůjde odesílat) tak si u svého poskytovatele připojení nebo správce sítě zjisti nastavení jejich smtp serveru a to tam pak vyplň místo smtp.seznam.cz.

v.s...@...

odesláno v 01 lis 2011 16:42

Zdravim
Vse jsem nastavil tak jak jsem mel a vse fungovalo jak melo. Nyni vsak nastala zmena a ja nevim jaka. Problem je pri prijmani posty. Pokud obdrzim email, neobjevi se mi ve zpravach jako upozorneni. Kdyz otevru zpravy, aktualizuji, nic se nenacte a email tam zarucene je!! Nekdy se vsak nacte. Jakoby si to semnou zahravalo. Aktualizace mam po 15 min a ani po te dobe nic. Existuje jeste neco co by mi pomohlo od problemu? Mate s tim take co docineni? Diky za reakce!!!

-s-...@...

odesláno v 01 lis 2011 16:46

v.s...@... píše:Zdravim
Vse jsem nastavil tak jak jsem mel a vse fungovalo jak melo. Nyni vsak nastala zmena a ja nevim jaka. Problem je pri prijmani posty. Pokud obdrzim email, neobjevi se mi ve zpravach jako upozorneni. Kdyz otevru zpravy, aktualizuji, nic se nenacte a email tam zarucene je!! Nekdy se vsak nacte. Jakoby si to semnou zahravalo. Aktualizace mam po 15 min a ani po te dobe nic. Existuje jeste neco co by mi pomohlo od problemu? Mate s tim take co docineni? Diky za reakce!!!

Dobrý den,
můžete kontaktovat přímo online technickou podporu, mohou pomoci nebo poradit v čem je problém.

zde...@...

odesláno v 28 úno 2012 20:45

Mám nastaven mail přes Seznam na iPad, ale nezobrazují se mi všechny schránky jako na internetu a ani kontakty, které mám na Seznamu. Dá se s tím něco dělat? Díky Zdeněk

mac...@...

Už nic nefunguje

odesláno v 29 črc 2012 10:31

Když dám charitkahana tak to píše že je nesprávné jméno nebo heslo u pop 3 a to není

Zpět na Přihlášení a Seznam účet