nefunkcni mail a facebook

Neobvyklé situace při přihlášení.
nik...@...

nefunkcni mail a facebook

odesláno v 23 črc 2011 19:02

dobry den,rada bych se zeptala co mam delat. Z niceho nic se nemuzu prihlasit na mail ani na facebook. Pokazde kdyz na seznamu na svuj druhy mail napisu jmeno a heslo tak mi to napise,o zadani opakovat. Nemohu se tak dostat na mail ale ani na facebook. Kdyz zadam informace do kontaktniho formulare o nove heslo tak to heslo nefunguje. Prosim o radu. Dekuju

dom...@...

Re: nefunkcni mail a facebook

odesláno v 02 srp 2011 07:39

A jakou to píše chybu (červeně nad tím přihlašovacím oknem)?

ali...@...

odesláno v 02 srp 2011 21:27

Mám uplně stejný problém ..facebook mi píše,že heslo bylo změněno ale já nic neměnila!To samé email.Když si napíšu o nové heslo tak mi udáje které mám nastavené pro získání nového heslo nesouhlasí...vím jistě že udaje zadávám dobré..je možné že je to vir?Nebo tak něco..Prosím a radu.Díky

dom...@...

odesláno v 03 srp 2011 08:12

Může to být nějaký vir nebo podobný program, kterému se podařilo to heslo zjistit. Ale stejně tak to heslo mohl změnit nějaký člověk, který to heslo znal nebo věděl, co máš ve schránce nastaveno za ověřovací údaje pro zaslání nového hesla.

Budeš to muset všechno překontrolovat, to znamená odvirovat počítač, nechat si poslat nové heslo a pak se s ním přihlásit a změnit si ho, stejně tak změnit i kontrolní otázku a odpověď tak, aby jí nikdo jiný neznal.

Zpět na Přihlášení a Seznam účet