Reset hesla - dlouhá čekačka

Neobvyklé situace při přihlášení.
har...@...

Reset hesla - dlouhá čekačka

odesláno v 06 črc 2012 13:29

Potřebuju se nutně dostat do svého starého e-mailu, musel jsem si zažádat o reset hesla. Je to už pár hodin a stále nic nepřišlo, to je jako normální? Jak dlouho budu čekat na pitomé heslo, týden nebo víc? Potřeboval jsem to obratem, jak je to zvykem u jiných služeb které používám. Běží mi čas a heslo stále nikde.
Jedná se o e-mail l.h...@...

Online podpora je celé dopoledne údajně vytížená, takže nevím.

har...@...

Re: Reset hesla - dlouhá čekačka

odesláno v 06 črc 2012 15:01

Nechápu, to se to ověřuje manuálně? Budu muset čekat do pondělí až někdo přijde do práce a zkontroluje to? :shock:

har...@...

odesláno v 08 črc 2012 12:49

[ironic]Lepší podporu jsem v životě neviděl.[/ironic] 3Dny reset hesla a stále nic, you fckin kidding me?

par...@...

odesláno v 09 črc 2012 09:20

Ahoj,

Dovolím si citovat pasáž z nápovědy o zapomenutém hesle.

V případě ztráty hesla využijte prosím formulář pro získání nového hesla. Na formuláři budete dotázáni na kontrolní údaje. Dbejte prosím na jejich vyplnění, vydání nového hesla se odvíjí právě od těchto údajů. Pokud se vámi zadané údaje budou 100% shodovat s údaji uvedenými u uvedeného účtu, obdržíte heslo během několika minut. Ve složitějších případech obdržíte informaci o výsledku vaší žádosti do dvou pracovních dní.

ovc...@...

odesláno v 13 črc 2012 07:02

Pokud použiješ možnost získání hesla "Odpovím na kontrolní otázku" je opravdu nutné čekat až dva pracovní dny. Vždy se musí vyřídit žádosti před tebou.

Do budoucna tomu můžeš předejít, tím že použiješ tuto nápovědu : http://napoveda.seznam.cz/cz/overeni-osobnich-udaju.html

Zpět na Přihlášení a Seznam účet