obnova starých e-mailů

Neobvyklé situace při přihlášení.
leg...@...

obnova starých e-mailů

odesláno v 24 pro 2011 22:03

Dobrý večer,

je to už nějaký pátek co jsem tuto e-mailovou schránku naposledy používal, ale od té doby se mě přihodilo spoustu (ne)příjemných událostí. Nemyslím si, že by to někoho zajímalo a taky nechci někoho cizího zavádět do konkrétností.

Tedy, věc se má takto: kdysi jsem schránku využíval aktivně, potom ne. Uplynula doba určitá a seznam.cz mě promazal celou schránku od základů. Je pro mě nesmírně důležité, zda-li je šance vrátit dřívější obsah schránky zpět z nějakých záloh nebo něčeho podobného.

Prosím, má to pro mě nesmírnou hodnotu.

Děkuji mnohokrát.

-s-...@...

Re: obnova starých e-mailů

odesláno v 24 pro 2011 22:05

leg...@... píše:Dobrý večer,

je to už nějaký pátek co jsem tuto e-mailovou schránku naposledy používal, ale od té doby se mě přihodilo spoustu (ne)příjemných událostí. Nemyslím si, že by to někoho zajímalo a taky nechci někoho cizího zavádět do konkrétností.

Tedy, věc se má takto: kdysi jsem schránku využíval aktivně, potom ne. Uplynula doba určitá a seznam.cz mě promazal celou schránku od základů. Je pro mě nesmírně důležité, zda-li je šance vrátit dřívější obsah schránky zpět z nějakých záloh nebo něčeho podobného.

Prosím, má to pro mě nesmírnou hodnotu.

Děkuji mnohokrát.

Dobrý večer,
lituji automaticky smazané emaily po zneaktivnění schránky nelze nijak obnovit.

ver...@...

odesláno v 10 čer 2012 21:53

dobry den chci se zeptat jestli je mozna ziskat zpatky maily ktere jsem omylem smazala a vyhodila do kose,,proste uz je nemam v tech mailech byly pro me moc dulezite fotografie..pomoct prosim...dekuji

-s-...@...

odesláno v 11 čer 2012 07:01

ver...@... píše:dobry den chci se zeptat jestli je mozna ziskat zpatky maily ktere jsem omylem smazala a vyhodila do kose,,proste uz je nemam v tech mailech byly pro me moc dulezite fotografie..pomoct prosim...dekuji

Dobrý den,
zůstaly emaily alespoň v koši ? Pokud ano, dají se stále obnovit můžete je jen přesunout do jiné složky. Jestliže jsou ale emaily již smazané i z koše - tedy je koš vysypán pak lituji takto smazané emaily nepůjde nijak obnovit.

111...@...

odesláno v 19 čer 2012 18:51

Dobry den, chtela bych se zeptat.. kamaradka uz 2 roky nepouzila emailovou adresu ke svemu emailu bohuzel nezna kontaktni udaje ani heslo a odkazy ktere jsem pouzivala abyc h ji pomohla.. bohuzel nepomohli viz tento http://napoveda.seznam.cz/cz/kontrolni-udaje-jiz-neznam-co-mam-delat.html .. zajimalo by me jestli se teda jeji email smazal a da se nejak aktivovat.

-s-...@...

odesláno v 20 čer 2012 06:30

111...@... píše:Dobry den, chtela bych se zeptat.. kamaradka uz 2 roky nepouzila emailovou adresu ke svemu emailu bohuzel nezna kontaktni udaje ani heslo a odkazy ktere jsem pouzivala abyc h ji pomohla.. bohuzel nepomohli viz tento http://napoveda.seznam.cz/cz/kontrolni-udaje-jiz-neznam-co-mam-delat.html .. zajimalo by me jestli se teda jeji email smazal a da se nejak aktivovat.

Dobrý den,
ano po více než půlroční nečinnosti byla email schránka zneaktivněna a všechny emaily automaticky smazané. Viz.
Kód: Vybrat vše
http://napoveda.seznam.cz/cz/zapomenute-heslo.html
či kontaktování online technické podpory (když nebyl takto dlouho email aktivní) ale lituji, nevím zda mohou vůbec na online podpoře pomoci. Zřejmě nesbude než založit email nový.

Zpět na Přihlášení a Seznam účet