Účet používá někdo cizí a nemám k němu přístup

Neobvyklé situace při přihlášení.
kra...@...

Účet používá někdo cizí a nemám k němu přístup

odesláno v 17 dub 2012 06:19

Dobrý den,
před několika dny někdo opakovaně napadl všechny moje účty, mj. i účty na Seznamu. Některé účty byly úplně smazány, u dalších jsem změnila hesla (v některých případech rovněž marně, byly napadeny znovu), některé hackera přestaly zajímat. Mám dojem, že u mého hlavního účtu na Seznamu mi mohla býtzměněna odpověď na kontrolní otázku - do účtu se už nemůžu dostat ani pomocí přihlašovacího formuláře. I když o přístup žádat nemůžu, je za těchto okolností možné zjistit, zda účet není aktuálně používán neoprávněnou osobou? Jak můžu postupovat?

par...@...

Re: Účet používá někdo cizí a nemám k němu přístup

odesláno v 27 dub 2012 12:34

Ahoj,
Nevím zda je možnost nějak zjistit kdo schránku využívá, neboť schránky jsou anonymního charakteru.
Pokud ti nejde zaslat nové heslo, tak jedině postupovat podle tohoto návodu.
Kód: Vybrat vše
http://napoveda.seznam.cz/cz/kontrolni-udaje-jiz-neznam-co-mam-delat.html

mex...@...

odesláno v 14 kvě 2012 19:31

no me se ted stalo uplne to same. zmenil mi nekdo heslo i kontrolni otazku, a jsem v haji na ten email mi prijde info z banky ohledne noveho uctu a karty, a ja se k nemu nedostanu. nevite jestli je nejaka cesta ? menil jsem heslo cca pred mesicem na emailu a facebooku a najednou se nedostanu ani do jednoho....ma nekdo nejake reseni?

-s-...@...

odesláno v 14 kvě 2012 19:46

mex...@... píše:no me se ted stalo uplne to same. zmenil mi nekdo heslo i kontrolni otazku, a jsem v haji na ten email mi prijde info z banky ohledne noveho uctu a karty, a ja se k nemu nedostanu. nevite jestli je nejaka cesta ? menil jsem heslo cca pred mesicem na emailu a facebooku a najednou se nedostanu ani do jednoho....ma nekdo nejake reseni?

Dobrý večer,
viz. odkaz výše a další poodkazy uvedené v nápovědě (a také v pravidlech této sekce) lituji jiná možnost neni.

nad...@...

Podvodný email!!!

odesláno v 01 čer 2012 19:31

Další šikulové,co chtějí vymámit heslo k účtu!!!! Prosím admina o jejich zablokování!!!
Od: sez...@...
Předmět: Obchodní sdělení
Datum: Dnes 1. 6. 2012, 18:30:48
Komu: nad...@...

Doručené
Vážený uživateli,

Velmi se vám omlouváme, ale došlo k bezpečnostním
problémům systému a z toho důvodu Vás žádáme, aby jste nám na
adresu sez...@... zaslal-a uživatelské jméno a heslo,
abychom mohli ověřit uživatelské data pro přístup na Vaši emilovou adresu

---

na adresu sez...@... zašlete e-mail ve tvaru: