Znamkovani

Diskuse o fórech, chatu a i profilech.
mls...@...

Re: Znamkovani

odesláno v 02 dub 2012 22:59

Všichni mají pravdu.Také mám pár nicků kteří mi neustále s potěšením dávají denně 5.Myslel jsem si že tento server je tak férový že když si je dám do ignorace tak mě už nebudou moci ani známkovat.To jsem se velice mýlil!!!Pokud tedy adminům vážně záleží na spokojenosti uživatelů kteří si nechtějí vypínat známkování,jen kvůli pár mag..ům,tak by se měli nad tím zamyslet.Jsem zvědaví jestli na toto alespoň admin odpoví.Hezký večer a maximum ;)

ste...@...

odesláno v 05 dub 2012 17:58

Dobrý den,mám problém ohledně známkování. Zřejmě nějaká holčina má 75 e mailů a z každého mi posílá denně 75 pětek,nepřipadá mi to normální,už jsem si jí dala do ignorace,ale známkování s tím nesouvisí.Můžete mi poradit co s tím? Tohle jsou její nebo jeho profily..
staromodni.Lenka
zaostala.Lenka
osklivka.Lenka
krivozubka.Lenka
Lenky.zlute.zuby
Lenicko.neplakej
nevztekej.se.Lenicko
bloncka.Lenicka
tupa.peroxidka
24hodinhnijunanetuvaseLenka
Lenka.a.bezdomovec.Jirka
Lenky.krive.nohy
zelena.ropucha.Lenka
Lenky.vetes
jaka.matka.takova.dcera
petkarky.Lenka.Lida
na.me.nemas.Lenicko
mas.to.marny.Lenko
Lenky.trapne.fotky
dojdi.si.k.lekari.Lenicko
spolkni.si.prasek.Lenko
Lenka.je.sama.v.posteli
zavistiva.Lenka
Lenka.nakupuje.v.sekaci
Lenka.nosi.boty.po.matce
marne.touzi.Lenka.po.detech
koularka.Lenka

lis...@...

odesláno v 07 dub 2012 20:10

proč už proboha cokoli neuděláte s citrony?? opravdu jste tak bezbranní?? u všech jiných sociálních sítí je to možné!!! Ta moje si založila už 3 profil.!!! Do ted jsem dostávala pouze 2x5 a ted se mohu těšít na 3x5.Jsem na Lidech už dlouho a nikdy jsem nechtěla jinam ale asi budu muset protože vy s tím prostě NEHODLÁTE NIKDY A NIC UDĚLAT!!!!! Nikdy jsem nikoho neurazila nikomu neublížila a každá citronová holka to smí??? kdyby člověk aspon mohl toto vracet ale to nikdy nevypátráte kdo a proč se takle pofidérně baví!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: už se konečně probudte a nechte nás se aspon těmto nevyžádaným utokum bránit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edi...@...

odesláno v 09 dub 2012 19:31

Mám stejný problém jako ostatní a uvažuji o zrušení profilu...pokud se k tomu administrátoři chovají laxně... :twisted:

74j...@...

odesláno v 09 dub 2012 20:31

Taky mám problém s jednou zakomplexovanou krávou, každý den mi nadrbe pětku, jen tak bezdůvodně, sama hodnocení nemá a fotku jakbysmet, je smutné, že s tím nikdo nic neudělá. Taky jsem přemejšlel hodnocení vypnout, ale s tím se nic nevyřeší, když to nebudu já, bude na řadě někdo jinej. Tak alespoň její nick: sarka.dzubasova
cer...@... píše:Chci se zeptat jestli je mozne zamezit znamkovani pro urcity nick,ktery schvalne dava kazdy den za 5.......nechci znamkovani vypinat.Diky

lis...@...

odesláno v 10 dub 2012 12:00

vidíte páni admíni je nás víc a víc..když si všichni vypneme hodnocení mužete to tu zabalit a my pujdeme i se svými přáteli jinam přesto že se nám tu líbí..grafika je pěkná...dostupnost taky a je tu spousta prima lidiček se kterými člověk rád popovídá a vy nás prostě necháte napospospas jen několika nezodpovědným lidem kteří se nás odtud prostě snaží dostat pryč...a jak je vidět daří se jim a to čím dál tím víc.... :cry: :cry: :cry:

edi...@...

odesláno v 10 dub 2012 12:43

Je smutné, že s tím nikdo nechce nic dělat... :twisted:

ajs...@...

odesláno v 12 dub 2012 09:20

Nezlobte se na mě,ale známkování je od toho,aby každý dal dotyčnému známku,kterou sám uzná za vhodnou a ne posílat jedničky všem bez rozdílu...Jaké by to známkování potom asi mělo cenu...?Lidé si zaqpnou známkování a pak se všichni mohou s prominutím pos...,když jim někdo nedej bože pošle jinou známku,než jedničku!!!Tak si vy chytráci to známkování zrušte a pro jednou už se smiřte s tím že -NENÍ NA SVĚTĚ ČLOVĚK TEN,ABY SE LÍBIL LIDEM VŠEM!!!-A nechoďte sem plakat adminům,kteří si myslím,že sdílí naprosto stejný názor se mnou!!! :)

edi...@...

odesláno v 12 dub 2012 12:07

A proto jsem na můj profil dala za 5...je vidět , jak málo stačí...

edi...@...

odesláno v 12 dub 2012 12:18

Chtěli jsme jen stejná pravidla pro všechny...chceš známkovat? Dej si na profil svou fotografii a měj zapnuté známkování i na svém profilu...není fér, že známkují nicky ,které jsou vytvořeny jen za účelem ubližovat...a pokud se mi něčí profil nelíbí...nechodím na něj a ani ho neznámkuji...

PředchozíDalší

Zpět na Lidé.cz