Plná schránka

Máte potíže s emailem? Nevíte jak něco nastavit? Zeptejte se zde.
vam...@...

Plná schránka

odesláno v 13 srp 2012 21:14

Dobrý den,

nevím, jestli můj problém souvisí s novým Emailem, ale je to možné, protože předtím se mi to nestalo, takže píšu svůj dotaz sem.
Mám sice omezenou schránku, ale ani zdaleka nebyla plná a teď mi to najednou už nejméně týden ukazuje přes 160% zaplnění a přes 16 MB, což je nesmysl, protože s omezenou schránkou se musím vejít do 10 MB a 100% a navíc jsem tam předtím měla nějakých 19%, takže nechápu, proč se mi to tam najednou takhle ukázalo. Nicméně jsem tedy zkusila vymazat nějaké Emaily a to celkem dost a kleslo to jen nepatrně na 148% a přes 14 MB. Jelikož mi to ukazuje takhle nesmyslně plnou schránku, tak mi nemůžou přijít žádné Emaily. Proto se ptám, co s tím mám dělat? Předem děkuji.

rcu...@...

Re: Připomínky k novému Emailu

odesláno v 13 srp 2012 22:14

vam...@... píše:Dobrý den,

nevím, jestli můj problém souvisí s novým Emailem, ale je to možné, protože předtím se mi to nestalo, takže píšu svůj dotaz sem.
Mám sice omezenou schránku, ale ani zdaleka nebyla plná a teď mi to najednou už nejméně týden ukazuje přes 160% zaplnění a přes 16 MB, což je nesmysl, protože s omezenou schránkou se musím vejít do 10 MB a 100% a navíc jsem tam předtím měla nějakých 19%, takže nechápu, proč se mi to tam najednou takhle ukázalo. Nicméně jsem tedy zkusila vymazat nějaké Emaily a to celkem dost a kleslo to jen nepatrně na 148% a přes 14 MB. Jelikož mi to ukazuje takhle nesmyslně plnou schránku, tak mi nemůžou přijít žádné Emaily. Proto se ptám, co s tím mám dělat? Předem děkuji.

Já mám sice neomezenou schránku tak mi to nevadí, ale po převodu na novou verzi mám najednou téměr dva tisíce nepřečtených zpráv, to jako když bych několik let každý den nepřečetl aspoň jednu zprávu z těch, co mi přišly. Mazat je nebudu, to bych měl práci na několik hodin. Takže v tom nejste sám.

Sez...@...
Helpdesk moderátor

Re: Plná schránka

odesláno v 14 srp 2012 11:24

vam...@... píše:Dobrý den,

Dobrý den,

pravděpodobně máte ve schránce email s velkou přílohou, větší než 10 MB. Najděte a odstraňte tento email, nebo si aktivujte neomezenou schránku.

zde...@...

odesláno v 16 srp 2012 19:48

V původní verzi byl u každé zprávy uvedena její přesná velikost, takže to bylo přehledné a okamžitě jasné, co je třeba vymazat, aby schránka nabyla přeplněná. Dnes tento údaj chybí a jen u zpráv s přílohou je možné jednotlivě zjistit jejich velikost. Ovšem zde, stejně jako u údaje o celkové velikosti zpráv ve schránce, lze zjistit jen velikost zaokrouhlenou na celé MB. To je značný nedostatek.

vam...@...

odesláno v 24 srp 2012 17:41

Dobrý den,

děkuji všem za pomoc. Skutečně to bylo tím e-mailem s velkou přílohou, po jeho vymazání je vše opět v pořádku.

Zpět na Email