IMAP: Mnohasetnásobné duplikace stahovaných zpráv

Máte potíže s emailem? Nevíte jak něco nastavit? Zeptejte se zde.
fif...@...

Re: IMAP: Mnohasetnásobné duplikace stahovaných zpráv

odesláno v 01 čer 2012 10:25

han...@... píše:......Dostat se na další stránku myslíš v poštovním programu, nebo přímo ve schránce na Seznamu?.....

Myslím tím v nové schránce na Seznamu...prostě dojdu k písmenu "k" odpředu a k písmenu "s" odzadu. Abychom si rozuměli při použití funkce "Seřazeno od Odesilatele A-Z nebo Z-A. Pokud změním v průběhu hledání třeba na str. 32 zadání a dám " od největšího", ode dneška se hledání posune o max. tři stránky dopředu. Včera to ještě program ignoroval. Doufám, že jsem závadu popsala dost srozumitelně.

Na fóru nikdo podobný problém nehlásil, bude to lokální chyba v tvém počítači, respektive prohlížeči. Jaký používáš prohlížeč a jakou verzi?

han...@...

odesláno v 01 čer 2012 10:49

Vzhledem k tomu, že mám odzkoušeno jak doma, tak v práci a to na IE a Firefoxu, přičemž v práci jsou verze starší a doma mám ty poslední, nebude problém v mém PC ani v prohlížeči.

fif...@...

odesláno v 01 čer 2012 19:41

Divný, že nikomu jinýmu se to neděje. Zkus sei nechat schránku zkontrolovat na technické podpoře.

han...@...

odesláno v 03 zář 2012 16:54

fif...@... píše:Divný, že nikomu jinýmu se to neděje. Zkus sei nechat schránku zkontrolovat na technické podpoře.

Chyba byla u Seznamu, TP se s tím potýkala přes týden. Tvrdili, že je to tím, že mám moc zpráv ve schránce, ale mám ji plnou jen ze 3/4. HK

Předchozí

Zpět na Email