Maily posílané z fi mailu na seznam končí ve spamu

Máte potíže s emailem? Nevíte jak něco nastavit? Zeptejte se zde.
277...@...

Maily posílané z fi mailu na seznam končí ve spamu

odesláno v 12 pro 2010 18:13

Všechny maily, které posíláme z různých počítaču a různých adres (s firemní doménou) přes outlook do schránek s koncovkou seznam.cz končí ve spamu.
Nevíte co s tím?

ynt...@...

Re: Maily posílané z fi mailu na seznam končí ve spamu

odesláno v 12 pro 2010 18:26

Známému se dělo něco podobného a bylo to zapříčiněno tím, že měl IP adresu poskytovatele připojení k internetu na blacklistech.

Zkus následující postup nejdříve si zjisti tvojí IP adresu se kterou se připojuješ do internetu např zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.mojeip.cz

a poté ji zadej na této stránce:
Kód: Vybrat vše
http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx

V ideálním případě by to nemělo najít nic (Zelenej puntík a OK), ale čím víc záznamů to nalezne (červenej puntík ;) ) tím větší budeš mít problémy s doručováním a to nejenom do seznamu, ale všude kde k antispamový kontrole používaj veřejné blacklisty.

Pokud by náhodou ta IP adresa byla čistá je nutné ješte zkontrolovat IP adresu Vašeho serveru co odesílá poštu. IP adresu ti řekne správce poštovního serveru.

Každopádně dej vědět jak jsi dopadl.

rad...@...

odesláno v 12 pro 2010 18:33

Tak je to na černý listině, co se s tím dá dělat...?

ynt...@...

odesláno v 12 pro 2010 18:37

Na kolika blacklistech má tvoje IP adresa záznam?

rad...@...

odesláno v 12 pro 2010 18:40

NA 15ti

ynt...@...

odesláno v 12 pro 2010 21:16

15ti :o . To je pěkný nadělení. Doporučuji kontaktovat poskytovatele připojení k internetu ty sám nic nezmůžeš. Případně si u něj připlatit (pokud to nabízí) a získat vlastní věřejnou IP adresu. Dej si akorát pozor, aby nebyla taky na blacklistech.

bac...@...

odesláno v 10 pro 2012 23:17

Zdravím,koukám na tuhle diskuzi,tak trochu s křížkem po funuse,ale taky se mi to stává.Díval jsem se na ty odkazy výše a ukázalo mi to 4 blacklisty.Na svojí ip adrese mám e-shop.Když odcházejí maily z mého e-shopu,tak je v nich odkaz na zboží-třeba prodané a je tam logo e-shopu,které při kliku přesměruje do shopu.Lze to považovat za spam?Díky

wab...@...

odesláno v 11 pro 2012 01:06

Ne zebych byla rada,ze se to deje nekomu dalsimu.Pracuji v cizine a chci otevrit muj mejl.Ale od te doby co nova uprava jsem pravidelne zablokovana.pak se to po case znova otevre.Ted to ale trva uz 4 dny.Mam na PC McAfee anti virus i ten mi ukazuje toto forum z otaznikem a napovedu dokonce s vykricnikem.To znamena ,ze kdyz ho poslechnu nemela bych tady vlastne byt?!Je skutecne problem se prihlasovat z ciziny(Svycarsko) do ceske rep.???????????Jako nomalni obycejny amater mam email na kontak s bankou,dm,detmi,Kolegyne,spoluzaci,A co meznam mazu aniz bych to otevrela.Provozovatel -swisscom se ze stim nic nema.
:?

Sez...@...
Helpdesk moderátor

odesláno v 13 pro 2012 17:04

Dobrý den,

A co se Vám zobrazuje, když jste blokována?

wko...@...

odesláno v 03 led 2013 22:58

Pokud je jak tvrdíte problémem přítomnost na blacklistu, můžete mi vysvětlit, proč se mi emaily z gmailu normálně doručí a ze seznamu ne? :/

Toto se mi nikdy dřív nestávalo, problémy začaly krátce po zavedení nového emailu.

Další

Zpět na Email