Náměty a postřehy k tomuto fóru

Pravidla pro užívání tohoto fóra. Doporučené čtení pro všechny kteří chtějí přispívat.
Sez...@...
Site Admin

Re: Náměty a postřehy k tomuto fóru

odesláno v 23 dub 2012 10:00

mal...@... píše:Zeptám se tedy znova.
PROČ :?:
Stav stále trvá... Jako by IT nevěděli, kam dříve skočit....
Poslední dobou se těch nedostatků a NEDODĚLKŮ na službách zajišťovaných Seznamem objevuje stále víc a víc a ... :ugeek:

V tomto směru pro vás bohužel nemám žádnou novou informaci. Je třeba vyčkat, než se na opravu uvolní zdroje.

mil...@...

Vyhledávání na fóru nápovědy

odesláno v 24 dub 2012 23:10

Je možné upravit nastavení fóra tak, aby bylo vyhledávání včetně toho pokročilého přístupné i nepřihlášeným uživatelům?

bud...@...

Životnost obrázkových příloh

odesláno v 25 dub 2012 18:33

Zdravím.
Prosím o informaci, jak dlouhá je "životnost" obrázkových příloh u hlášek uživatelů. Jinak řečeno, jak dlouho to trvá, než přestane onen odkaz zobrazovat přílohu a dá pouze hlášku:
Vybraná příloha už neexistuje
Soubor /www/napoveda/seznamfs/mnt/files/696_7f517f60.......atd..... nebyl nalezen nebo je porušen.
Děkuji.

bal...@...

odesláno v 30 srp 2012 08:35

Chtělo by to nějakou ochranu emailových adres.

zde...@...

odesláno v 22 zář 2012 13:47

psala sem pořad slušne proč mi byli odstraněny odkazi moc duležite a že sem si nepřala novou instalaci mejlu co ten debil udělal zakazal mi přistup na mejl a j anutně potřebuji stary mejl a moje duležite zpravy navratit

bud...@...

Zobrazování stránky v pokročilém hledání.

odesláno v 29 zář 2012 15:35

Dobrý den, již delší dobu mám problém se zobrazováním hlášek při pokočilém hledání. Když zadám např. registraci a v políčku pro počet zobrazených znaků v příspěvku nechám standartních 300, tak dostanu řadu hlášek, kde se z napsaného textu nezobrazí ani písmeno. Všechny možnosti nastavení jsem nezkoušel, korektní výsledky ale dostanu při použití volby „Všechna dostupná“. Tzn., že při tomto nastavení vše funguje a nedostávám v záhlaví té stránky informace typu [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_content.php on line 242: preg_replace() expects parameter 4 to be long, string given ...

t.z...@...

odesláno v 09 říj 2012 19:44

Dobrý den, nevidím tu na fóru žádné 'fórum', které by se týkalo relativně nové služby mixer.cz Kam mám postovat např. námět k tomuto tématu?

len...@...

odesláno v 17 říj 2012 12:26

t.z...@... píše:Dobrý den, nevidím tu na fóru žádné 'fórum', které by se týkalo relativně nové služby mixer.cz Kam mám postovat např. námět k tomuto tématu?

Take bych se chtela vyjadrit a poprosit je,aby mixer fungoval, taktez nevim kde. ...¨napad skvely, vyber songu taky, ovsem kdyby se to dalo poslouchat...nehodlam u kazde pisnicky cekat nez se mi nacte....

ver...@...

odesláno v 17 říj 2012 19:20

Dobrý den,konečně jsem se dočkala vylepšeného adresáře...děkuji - jen tak dál...Hana.

vac...@...

odesláno v 03 lis 2012 13:46

Zdravím,
irituje mne, že při otevření fóra na jiné než první stránce a následném návratu zpět (třeba pomocí Zpět na Email Lab) se zobrazí pokaždé první stránka. Nešlo by místo toho zobrazovat zrovna tu stránku, na které se nachází to otevřené téma? (omlouvám se, pokud nejsem první s tímto návrhem).

PředchozíDalší

Zpět na Závazná pravidla fóra