Vaše názory

1. Registrace


Pod většinou článků na Sportu je otevřené fórum, ve kterém můžete zveřejňovat své názory. Chcete-li zveřejňovat své názory, musíte se zaregistrovat. Na adrese www.sport.cz/vasenazory je registrační formulář. Tento formulář vyplňte a odešlete. Poté vám na vaši adresu do sedmi dnů přijde dopis s autentizačním kódem. Tento kód zadejte na adrese www.sport.cz/vasenazory/overeni-kodu. Tím bude ukončena vaše registrace a budete moci zveřejňovat své názory na Sportu.

U každého vašeho názoru bude uvedeno vaše jméno, příjmení a město.

Ke každému článku lze vložit maximálně tři názory. K online reportáži lze vložit neomezené množství názorů.

2. Pozastavení registrací


Může se stát, že na adrese www.sport.cz/vasenazory najdete upozornění:

Přijímání nových registrací do názorových fór bylo pro velký zájem pozastaveno. Jakmile vyřídíme došlé žádosti, začneme přijímat nové. Děkujeme za pochopení.

V takovém případě prosím vyčkejte na opětovné otevření registrací. Registrace otevíráme vždy na jeden týden každý měsíc a o otevření registrací informujeme na našich profilech www.facebook.com/Sport.cz a twitter.com/sportcz.

3. Nahlašování závadných příspěvků


Registrovaný a autorizovaný uživatel má navíc k dispozici tlačítko Nahlásit. Může tedy redakci nahlašovat příspěvky, které odporují dobrým mravům či zákonům České republiky. Jeden příspěvek lze nahlásit pouze jednou. Zneužívání funkce nahlašování příspěvků (např. soustavné nahlašování bezproblémových příspěvků) může redakce potrestat zablokováním účtu.

4. Pravidla


Vše o pravidlech psaní příspěvků v názorových fórech Sportu naleznete v této kapitole. Za jakékoliv porušení těchto pravidel může být váš přístup do názorového fóra dočasně nebo trvale zablokován. O amnestii můžete požádat na adrese sport@sport.cz. Redakce však není povinna vaší žádosti vyhovět.

5. Logo týmu


U každé soutěže si můžete nastavit tým, kterému fandíte. Logo klubu se pak bude zobrazovat u vašich příspěvků v názorovém fóru. Klub, kterému fandíte, lze u konkrétní soutěže změnit jednou za 180 dní.

Chcete-li nastavení provést, přejděte na Sport.cz, přihlaste se a klikněte na odkaz Nastavení, který se nachází v pravém horním rohu webu.

6. Časté dotazy a odpovědi k názorovému fóru


Mám kód, ale autentizace se nezdařila. Proč?
Při vkládání kódu musíte být přihlášen(a) na Sportu pod stejným e-mailem, pod kterým jste provedl(a) registraci. Pokud se přihlásíte pod jiným e-mailem, autorizace se nezdaří. Autentizační kód se vždy váže na jeden konkrétní e-mail.

Chci zrušit registraci a vymazat moje osobní data z databáze. Jak to provést?
Zašlete email s žádostí na adresu sport@sport.cz. Naši administrátoři provedou neprodleně zrušení vaší registrace a smažou vaše osobní data z databáze. Poté vám přijde potvrzení emailem.

Pomohl Vám tento článek? Ne

Kontaktujte nás